Produksjon av all flymat på de to flyplassene blir omfattet av en eventuell streik som følge av at 192 Parat-medlemmer i Gate Gourmet legger ned arbeidet dersom det ikke blir enighet med NHO Reiseliv innen midnatt torsdag.

Det rammer cateringleveranser til blant annet flyselskapene SAS, Norwegian, Widerøe, Thai Airways, Qatar Airways og United Airlines.

- Vi har i tillegg til egne krav likelydende krav som Fellesforbundet. Frem til nå har det dessverre sett fastlåst ut. NHO Reiseliv må komme partene i møte for å unngå utvidelse av konflikten, sier Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud til NTB.

Partene er innkalt til mekling hos Riksmekleren klokken 10 torsdag, og fristen går ut midnatt samme dag.

Les også: EgyptAir-fly styrtet i havet

TGS har mottatt krav på inntil 326 mill. fra norske skattemyndigheter  

Oljeprisen svekket av sterkere dollar

 

Se på DNtv:

Smeller ansiktet i asfalten i 55 kilometer i timen
Martin Hoff ble fraktet bort til flere dager på sykehuset etter det fæle fallet i Skien. Halvannen uke senere er oppsummeringen at han hadde griseflaks.
01:08
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Fire kule ting med Jaguars suv
Jaguars første suv, F-Pace, har en rekke positive egenskaper. Her er fire av dem.
01:36
Publisert:

- Høres ut som en kjempesatsing, men...
DN-kommentator Kjetil B. Alstadheim om Siv Jensens stadige tapping av mer oljepenger.
01:35
Publisert: