Det sier Hagen til TV2-nyhetene i kveld.

- Det var flere grunner til at to av mine barn valgte å flytte utenlands. At formuesskatten var en medvirkende årsak, ja, det var den. Men det betyr ikke at de automatisk flytter hjem om skatten forsvinner, sier Hagen i et intervju. Hagens døtre Nina Camilla og Caroline Marie bor i Sveits.

Som Dagens Næringsliv skrev onsdag, har Stein Erik Hagen støttet Frp og Høyre med til sammen nesten 13 millioner kroner for å bli kvitt den sittende regjeringen.

Han understreker i TV2-intervjuet at det ikke fulgte krav med støtten.

– Jeg tror det har vært helt nødvendig å bidra. Jeg er veldig glad for at så mange har kunnet bidratt med mye økonomisk støtte, både til Høyre og de andre ikke-sosialistiske partiene. Det har gjort at de har hatt ressurser til å føre en synlig valgkamp, sa han til DN.

Les mer her: Hagen er endelig kvitt «sosialistene» (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.