– Det foretok en «føre var»-landing på Ula-plattformen. Landingen skjedde som en følge av at pilotene fikk varsel om lavt oljetrykk, sier CHC-pressekontakt Elisabeth Skarsbø Moen til VG.

Helikopteret var underveis til Sola etter å ha vært på Ekofisk da det kom en indikasjon på at noe var galt, får NTB opplyst. Problemene med oljetrykket i maskinen førte til at helikopteret landet på Ula-plattformen.

Helikopteret av typen Sikorsky S-92 står fortsatt på plattformen i påvente av tekniske undersøkelser. Mannskapet ivaretas på stedet, skriver Stavanger Aftenblad. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les også på DN.no:

Asia i dag: Solenergi truer millioner av arbeidsplasser  

Reiseplaner? Sjekk de ekstreme unntakene hvor valutaene er blitt betydelig billigere for nordmenn.

– Største fiaskoen i nordisk hotellhistorie dnPlus  (DN+)

Se DNtv:

Det Norske kjøper BP norge for 10,8 milliarder
01:14
Publisert:
 

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Dette må du vite om «Brexit», milliarder i sluttpakke til oljeselskapene - og en milliardær og et gribbefond som har planen klar for kriserammede offshorerederier.

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.