Det viser flyplassens prognose for sommertrafikken, som omfatter tiden fram til 17. juli.

Denne helgen starter sommertrafikken. Fredag 10. juni regner flyplassledelsen med 94.001 reisende, mens tallet fredag 17. juni er hele 97.557.

– Vi står foran en travel sommer med mange reisende med mye bagasje. Derfor oppfordrer vi de reisende til å beregne litt ekstra tid og ellers forholde seg til informasjon fra sitt flyselskap, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Oslo Lufthavn.

I sikkerhetskontrollen er det mye tid å spare på ikke ha med seg væske utover 100 milliliter. Husk også at alt av metall skal fjernes fra kroppen og at PC, nettbrett og fotoutstyr skal ut av bagen ved passering, lyder rådet fra flyplassen.

Den dagen med mest ventet trafikk er for øvrig samme dag som 432 Avinor-ansatte kan tas ut i streik, blant annet ved Oslo lufthavn. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les også på DN.no:

Asia i dag: Solenergi truer millioner av arbeidsplasser  

Reiseplaner? Sjekk de ekstreme unntakene hvor valutaene er blitt betydelig billigere for nordmenn.

– Største fiaskoen i nordisk hotellhistorie dnPlus  (DN+)

Se DNtv:

Det Norske kjøper BP norge for 10,8 milliarder
01:14
Publisert:
 

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Dette må du vite om «Brexit», milliarder i sluttpakke til oljeselskapene - og en milliardær og et gribbefond som har planen klar for kriserammede offshorerederier.

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.