Streiken rammer 929 innenlands- og utenlandsruter ved flyplassene i Frankfurt, Düsseldorf og München, noe som berører rundt 113.000 passasjerer.

Som følge av streiken ved disse tre flyplassene, blir også ruter til og fra Norge rammet. Mandag var Lufthansas åtte flygninger mellom Oslo lufthavn og Frankfurt innstilt, men ifølge Lufthansas hjemmesider er ingen av de fem planlagte flygingene på den samme strekningen kansellert tirsdag.

De kabinansatte som er organisert i fagforeningen UFO, innledet streiken fredag. De streikende har valgt å rotere hvilke flyplasser som hver dag skal rammes. Mens det fredag var Frankfurt og Düsseldorf som ble berørt, og lørdag kun Frankfurt, var det søndag pause. Det er ventet at streiken vil vare i én uke.

De UFO-organiserte streiker på grunn av uenighet om lønn og pensjon. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Dette er det dyreste armbåndsuret som noensinne er solgt

Analysesjef: Nå snur det for Kina

Baksaas går ut av Telenor-styrer

Se DNtv: Derfor kan «hipp og trendy» kapselkaffe aldri smake bra

De har smakt på 400.000 kopper kaffe de siste 15 årene
Kaffesmakerne Roger Wilhelmsen og Tore Flåten hos Joh. Johannson Kaffe blir aldri lei den sorte drikken.
02:29
Publisert: