Rekorder er til for å slås, og nå står rekorden for USAs dyreste hus for fall. Et realt palass til over 800 millioner kroner, 139 millioner dollar, er til salgs på Hillsboro Beach i Florida.

Det gedigne huset er under oppføring nå, og er i en stil inspirert av Europas vakreste slott.

- Dette storslåtte palasset vil bli et landemerke som kan måle seg med de flotteste palassene i Europa. Det er et realt mesterverk, utsmykket med spesialtilpassede og eksklusive detaljer, sier eiendomsmegler William P.D. Pierce i Coldwell Previews International til Business Insider.

Ved stranden

Selve huset er på over 5.500 kvadratmeter, og eiendommen på over 16.000 kvadratmeter ligger ved stranden i den såkalte Millionaires Mile. 

 

Boligen har blant annet 11 soverom, 17 bad, underjordisk garasje med plass til 30 biler, badebasseng på 420 kvadratmeter og en IMAX-kinosal med plass til 18 personer.

Her kan du se prospektet fra South Florida Real Estate (ekstern lenke)

 

Les også:

Tollefsen forbredret resultatet med 400 millioner

Rederarving punget ut 30 millioner for Stavanger-villa

Bygdøy-historie til 70 millioner(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.