DN kan her presentere ferske prognoser fra Samfunnsøkonomisk analyse for utviklingen i boligprisene rundt i landet.

Siden mars, som var sist sjeføkonom Roger Bjørnstad la frem analyseselskapets boligprisprognoser, er rentene justert enda noen hakk ned. Det bidrar til å fyre opp boligmarkedet. På den annen side ser oljebremsen i norsk økonomi ut til å bli mer alvorlig enn det lå an til i mars.

I noen deler av landet, blant annet Oslo og Bergen, spår Bjørnstad nå enda kraftigere vekst i boligprisene. Til gjengjeld er prisutsiktene for boliger i Rogaland og resten av oljebeltet justert ned. I Stavanger ligger det nå an til flere år med fall i boligprisene.

Med DNs interaktive grafikk kan du sjekke hvordan verdien av din bolig vil endre seg frem til 2018, hvis den følger den utviklingen Samfunnsøkonomisk analyse ser for seg for ditt fylke.

Du kan også se hvordan utsiktene har endret seg siden mars, som var sist gang Samfunnsøkonomisk analyse la frem boligprisprognoser.

Les alt også om boligmarkedet i Rogaland her: Spår tre år med prisfall i Stavanger dnPlus (DN+)

Les også: - Jeg ønsker at boligen skal skille seg ut

Se DNtv: Bordtennis, lavvo og strandstoler. Googles kontorer er litt annerledes

Bordtennis, lavvo og strandstoler. Googles kontorer er litt annerledes.
Sjef i Google Norge, Jan Grønbech, tror de ansatte jobber bedre når de har et lekerom.
02:10
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.