Ukens innsender har tidenes selvtillit utenfor jobb - men så snart hun kommer på jobb, er det helt annerledes. Der føler hun seg som en «fake», og greier ikke å tro på det når kolleger sier hun er flink.

Det såkalte «bedragersyndromet» beskriver følelsen av at man ikke fortjener å være der man er, at man ikke egentlig har jobbet så hardt, at man ikke er noe god i jobben sin - og det vil alle andre finne ut snart.

Bedragersyndromet er velkjent for Mandagsmøtet - og for ukens gjest, konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted. Men det finnes håp - for Skogen Lund har stort sett greid å kvitte seg med det. I ukens episode av Mandagsmøtet får du råd om hvordan du kvitter deg med bedragersyndromet, og får bedre selvtillit på jobben.

I ukens fasit får vi svar på hva man skriver på CVen hvis man er ansatt gjennom rekrutteringsbyråer.

Lurer du på noe om jobb og karriere?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Send oss spørsmålene dine på epost til mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.