Denne ukens episode av DNs podkast Mandagsmøtet handler om slappfiskene blant oss. Kommentator Eva Grinde og journalist og programleder Nora Rydne har fått med seg filosof Øyvind Kvalnes for å løse innsenderens problem. Han kan avsløre at også på BI jobber det unnasluntrere.

Trykk her for å høre ukens episode.

Mandagsmøtet er DNs podkast om jobb og karriere der kommentator Eva Grinde, journalist Nora Rydne og en ekspertgjest løser problemer lytterne sender inn.

Vil du at vi skal løse ditt problem? Send inn spørsmål om jobb og karriere til mandag@dn.no eller anonymt via dette skjemaet:

Hør de fire første episodene av Mandagsmøtet her:

Trine hatet både jobb og sjef

Trine sluttet i jobben fordi hun hatet både miljøet og sjefen. Nå er hun uten jobb og referanser. Hva skal hun si på neste jobbintervju?

Kan han glemme normale arbeidsdager?

Juniorkonsulent trenger hjelp – bransjen han er i krever at han nærmest må flytte inn på kontoret for å gjøre det bra, men det har han ikke helse til å drive med. Må han rett og slett melde overgang til staten?

Sjefen skjønner ikke personlighetstester

En personlighetstest som skulle være et festlig innslag på jobbens kick-off, blir nå brukt til å bestemme arbeidsoppgaver, noe dagens innsender virkelig ikke er fornøyd med.

Hvordan sikre seg riktig lønn?

Ukens gjest har en hjemmelekse til Torgeir og andre som skal forhandle lønn. Ikke prøv å få mest mulig, er hans råd.

Podkasten finner du i spilleren i denne artikkelen, på DN.no/mandag eller hvor enn du liker å høre på podkast – for eksempel i Itunes eller på Spotify.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.