Ukens innsender til «Mandagsmøtet» er 37 år gamle Ida, som akkurat har fått en lederstilling. Da vil hun også utvide nettverket sitt for å kunne lære av andre, og diskutere jobb.

Problemet hennes er at hun har mye lettere for å komme i kontakt med damer enn menn. Hvordan fikser man det, og er det vanskeligere å be menn ut på en profesjonell kaffe fordi de kan misforstå invitasjonen?

Eva og Nora får besøk i studio av en erfaren nettverksbygger, nemlig næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Vi vil ha dine spørsmål!

Lurer du på noe om jobb og karriere? Send oss en mail på mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under.

Fått med deg disse episodene av Mandagsmøtet?

Mandagsmøtet er tilgjengelig overalt hvor du vanligvis lytter til podkast.

Slik fikser du overgangen fra studier til jobb

Mandagsmøtet tok med seg rekrutterer Erik Falk Hansen og Deloitte-partner Eva Gjøvikli til Universitetet i Ås for å svare studentene på spørsmål om studier, jobb og karriere.

Frøken Privat synes lagbyggingen blir ubehagelig

Må man kjenne kollegene ut og inn for å prestere godt på jobb?

Må Martin ha master?

Han har to bachelorgrader og jobbet fulltid i fire år. Er det likevel mastergrad som skal til for å være sikker på at man er attraktiv på arbeidsmarkedet?(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.