Staben fortsetter å krympe i det som ble etablert som Norges største frittstående meglerkontor for et par år siden.

- Det er seks personer i selskapets støtteapparat som i dag er gitt varsel om permisjon, bekrefter administrerende direktør Joachim Hansen i Poppe & Co i en e-post til DN.no.

Mange har sluttet
Dette kommer i tillegg til den store flukten som ble kjent i vår:

Les: Rømmer fra Poppe

Da meldte Finansavisen at nesten 90 prosent av meglerne hadde forlatt selskapet siden oppstart.

Påstander om ukollegialt arbeidsmiljø, en knusende dom i Krystallen-saken og et privat salg av deler av virksomheten, var blant årsakene, ifølge avisen.

Tidligere er det også kjent at partnerne Christoffer Askjer og Mikael Bolling Eger slutter for å starte konkurrerende virkshomhet.

- Må ta grep
På spørsmål om hvorfor seks Poppe & Co-ansatte i dag permitteres, svarer Hansen:

- Når nøkkelmedarbeidere slutter, må selskapet ta grep i den tiden det tar for å bygge salgsapparatet opp igjen.

- Er det en konflikt mellom de ansatte og ledelsen rundt disse permitteringene?

- Nei, det har vært en åpen og god dialog rundt prosessen, sier Hansen.

Verdiras
Eiendomsmegler Petter Andreas Poppe og de øvrige eierne tapte i 2008 100 millioner kroner gjennom Poppe & Co Holding, som eier Poppe & Co Eiendomsmegling.

Da Poppe solgte seg ned i selskapet i 2007, ble Poppe & Co Eiendomsmegling verdsatt til 137,5 millioner kroner. I fjor høst var verdien falt til ti millioner kroner.

Les: Poppe & Co tapte 100 millioner

Poppe solgte til Bo Christer Wik og Per Karsten Ims i Nordisk Eiendomsforretning. Poppe solgte 40 prosent av sine aksjer og fikk 55 millioner kroner inn på sin konto i 2007.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.