Pengene renner inn for kebab-gründere

De siste fire årene har kebab-imperiet til Aziz-brødrene hatt et samlet overskudd før skatt på 89 millioner kroner. Nå rir Bislett Kebab House også på veganbølgen.

I 2017 åpnet Aziz-brødrene Norges største kebabrestaurant i en nedlagt Rema 1000-butikk på Kalbakken i Oslo. I fjor omsatte spisestedet for 21,9 millioner kroner. Her er gründer og styreleder i Aziz Invest, Tariq Aziz, sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre).
I 2017 åpnet Aziz-brødrene Norges største kebabrestaurant i en nedlagt Rema 1000-butikk på Kalbakken i Oslo. I fjor omsatte spisestedet for 21,9 millioner kroner. Her er gründer og styreleder i Aziz Invest, Tariq Aziz, sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre).Foto: Aleksander Nordahl
Publisert 7. August 2019, kl. 17.37Oppdatert 7. August 2019, kl. 19.58