Klinikken Castle Craig i Skottland starter opp et rehabiliteringsprogram for personer som er avhengig av å handle daglig, såkalt daytrading, i kryptovalutamarkedet.

– Kryptovalutabrukere kan bli avhengig av volatiliteten i prisene på nett som gir en lykkerus når de kjøper eller handler en vinnende valuta. Dette kan være spennende, men også avhengighetsskapende slik som gamblingavhengighet, og finansielt katastrofalt, skriver klinikken i en pressemelding mandag, ifølge Marketwatch.

Tilbudet fra Castle Craig kom samme dag som bitcoin var like ved å falle under 7000 dollar igjen etter å ha vært nære ved å bryte igjennom 10.000 dollar tidligere i mai. Siden toppen i fjor vinter på nesten 20.000 dollar har bitcoin falt rundt 60 prosent.

Det samme gjelder flere av de andre store kryptovalutaene som stort sett har fulgt samme trend i år.

Castle Graig tilbyr behandling av alkoholavhengighet, narkotikaavhengighet og andre typer avhengighet. Vil du bli kvitt kryptoavhengigheten din er det imidlertid ikke særlig billig.

En uke med behandling koster 1.360 pund, tilsvarende 14.960 kroner. Det er det billigste alternativet. Du kan også få detox og intensiv behandling. Det koster 2.975 pund, rundt 32.700 kroner. Det dyreste alternativet koster 9.240 pund, tilsvarende 102.000 kroner.

Deltakere må minimum gjennomføre to uker med behandling, ifølge ABS-CBN.(Vilkår)

Drepte tre på åpen gate i Belgia
Tre personer ble drept på åpen gate i Belgia. Statlig TV-kanal hevder skytingen kan være terror-relatert.
00:50
Publisert: