Ifølge en melding etter børsslutt fredag før påske, fremgår det at Hydro ikke vil presentere rapporten for årets tre første måneder som planlagt 30. april men først offentliggjør den 5. juni.

«Den forsinkede rapporteringsdatoen for første kvartal er et resultat av det tidligere kommuniserte cyberangrepet, som påvirker tilgjengeligheten av visse systemer og data for å produsere kvartalsrapporten», skriver selskapet.

Hydro tar også et forbehold om den utsatte datoen for rapporten.

«Den reviderte datoen er betinget av den planlagte tidslinjen for gjenoppretting av drifts- og rapporteringssystemer».

Pressekontakt Halvor Molland i Hydro sier selskapet ennå ikke har fått opp å gå alle rapporteringssystemene som gir grunnlagsmateriale for å produsere tall til kvartalsrapporten.

– Endel administrative støttesystemer er fortsatt ute av drift, sier Molland.

Han sier det dreier seg om ulike typer data, som for eksempel lagertall og lignende.

Molland sier at fire av fem forretningsområder nå produserer som nprmalt igjen, mens det for det femte forretningsområdet - Extruded Solutions - produseres på 85-90 prosent av normalt.

Cyberangrepet 19. mars har kostet Hydro 300-350 millioner kroner. Det er ikke kjent hvem som stod bak hackingen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.