Leasingavtalen er signert med BOC Aviation Limited.

Avtalen har attraktive rente- og betalingsvilkår, og har en varighet på omtrent 16 år per fly. Flyselskapet forventer levering i desember i år.

Det fremgår av en melding mandag morgen.

– Vi er glade for å utvide våre leasingavtaler til å omfatte BOC Aviation når vi øker flåten vår og fortsetter å gjøre selskapet klar til take-off, sier toppsjef Bjørn Tore Larsen i børsmeldingen.

Flyr tidligst i desember

Flyselskapet skal i første omgang tilby flyvninger mellom Europa og USA, og har tidligere forhandlet med internasjonale leasingselskaper om å overta mange av Norwegians gamle langdistansefly.

– Jeg har fløyet med disse flyene mange ganger, og synes det skal bli fantastisk å få de tilbake, sa Larsen tidligere i år, da planene om det nye flyselskapet ble kjent.

På eiersiden i selskapet har han blant annet med seg Norwegian-gründerne Bjørn H. Kise og Bjørn Kjos. Kjos har satset 24 millioner kroner fra egen lomme i Norse Atlantic.

Tidligere i sommer skrev DN at første flyvning mellom Europa og USA skal skje tidligst i desember i år. Larsen har likevel hele tiden vært klar på at oppstarten kan bli utsatt dersom mange restriksjoner gjør det naturlig å vente.

– Utrullingen av vaksiner tar tid, særlig utenfor USA, og så har vi delta-varianten av viruset. Vi er godt i rute til oppstart i desember, men det er ikke sikkert at vi starter opp så tidlig, sa Larsen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.