Det skriver Bonnier i en pressemelding. Svenske Resume beskriver Herlitz som en av Sveriges største mediepersonligheter.

– Jeg har virkelig elsket jobben min. Jeg kan ikke tenke meg noen morsommere enn å jobbe med medier. Det syntes jeg i 1984 og det synes jeg fortsatt, skriver hun i en e-post til de ansette i Bonnier.

LES OGSÅ: Online-inntektene i VG raste

Herlitz begynte å Bonnier-konsernet for 30 år siden, da som reporter og nyhetssjef i blant annet Expressen og Dagens Industri.

Omsatte for milliarder

Fra 2009 til 2013 var hun sjefredaktør og direktør for Dagens Nyheter. Og i 2014 tok hun over som administrerende direktør for Bonnier News og Expressen.

I e-posten til de Bonnier-ansette skriver Herlitz at hun ikke har bestemt seg for hva hun skal gjøre fremover.

LES OGSÅ: Nær milliardsmell for TVNorge-eier

– For meg passer det å gjøre noe annet nå, hva det blir vet jeg ikke ennå, skriver hun.

I 2015 omsatte Bonnier News for 4,7 milliarder svenske kroner, og hadde et resultat på 363 millioner.

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se DNtv: Slik er nye Samsung Galaxy S7:

Samsung Galaxy S7 lansering
Gjennomgang av de nye flaggskipene til Samsung.
02:48
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.