Lasse Kokvik har vært sjef for Bauer Media Norge de siste seks årene. Før det var han administrerende direktør i TV3. Selskapet eier blant annet radiokanalene Radio Norge og Radio 1. Konsernet har de siste årene slitt med fallende inntekter, og tidligere i år ble ni personer sagt opp.

– Det har vært seks fantastiske år. Vi har gjennomført en krevende digital overgang, vi har økt våre markedsandeler i det kommersielle markedet og vi har utviklet konsepter og stasjoner som våre konkurrenter misunner oss. Samtidig har det vært hardt og slitsomt arbeid, og nå er det rett tid for å overlate tøylene til noen andre, sier Kokvik i en pressemelding.

Jim Receveur fortsetter i tilsvarende stilling i Bauer Media Danmark, samtidig som han tar over for Kokvik. Han har tidligere erfaring fra Clear Channel og Aller. Bauer Media Group har hovedkontor i Tyskland og over 100 tv- og radiostasjoner i 20 land. I Norge har konsernet 1,6 millioner lyttere i uken fordelt på de ulike radiokanalene.

– Jeg vil takke Lasse for hans vesentlige bidrag til utviklingen av Bauer Media Norge. Han har utvist engasjert og fokusert lederskap. Når Lasse nå vil forfølge andre karrieremuligheter, ønsker jeg ham alt godt for fremtiden. Jeg ser samtidig frem til å jobbe sammen med Jim i hans nye rolle. Han har med seg omfattende erfaring innen kommersiell radiodrift, og gjennom tidligere roller kjenner han også det norske markedet godt, sier Paul Keenan president i Bauer Media Audio i pressemeldingen.

Kokvik har ikke besvart DNs henvendelser om hvorfor han slutter og hva planene hans er videre.

– Det norske markedet står overfor spennende utfordringer. Den digitale overgangen er relativt ny og har skapt mange nye radiotilbud, utvidet konkurransen og de fremtidige vekstmulighetene. Jeg gleder meg til å lede dette arbeidet, sier Receveur.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.