TDN Finans' presseklipp:

SAMARBEID ER NØDVENDIG I KAMPEN OM ANNONSEKRONENE.
De globale teknologiselskapenes dominans på nettet skaper økt behov for samarbeid i mediebransjen, skriver konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i Schibsted i et innlegg i Aftenposten. (Aftenposten del 2, side 13)

BUNNEN ER PASSERT.
Storentreprenør Olav Stangeland og Rogalands største boligutbygger er enige om én ting: bunnen i oljekrisen er passert. (DN side 6-7)

KRF GÅR TILBAKE, HØYRE FREM PÅ VÅRT LANDS JUNI-MÅLING.
Krf faller 1,1 prosentpoeng til 4,4 prosent, mens Høyre øker mest med 2,1 prosentpoeng til 23 prosent. Regjeringspartner Frp er ned 0,3 til 15,6 prosent, mens støttepartiet venstre faller under sperregrensen med en tilbakegang på 0,6 til 3,5 prosent. (DN.no)

CENTRICA INNGÅTT BOREKONTRAKT MED SCHLUMBERGER.
Kontrakten har en verdi på minst 150 millioner kroner, og gjennom en ny kontraktform håper oljeselskapet at de skal kutte kostnadene. (Stavanger Aftenblad)

FÅR LOV PÅ LAND.
Onsdag fikk Nekst AS og partner Martin Ramsdal konsesjon til å bygge verdens største oppdrettsanlegg på land for laksesmolt utenfor Førde. Nå mangler de to milliarder kroner for å bygge et anlegg. (DN side 10)

TID FOR SEISMIKKAKSJER IGJEN.
Nedturen har vært lang. Nå mener Christian Yggeseth i Arctic Securities at seismikkaksjer snart kan være i ferd med å ta av. (FA side 28-29)

RYDDER PLASS TIL LAVPRIS.
Olav Thon tar lavpriskjeden Europris inn i varmen på Strømmen storsenter. Butikkåpningen på Strømmen markerer en ny strategi for Europris som så langt har hatt størstedelen av butikkene utenfor kjøpesentrene.

JUS-SPILLET NORECO.
Den tidligere oljemyggen Noreco er en av årets børsvinnere med forsikringskrav og fremførbare underskudd på flere milliarder kroner som viktigste eiendeler. (FA side 11)

VISA-JACKPOT FOR SKANDIABANKEN.
Skandiabanken sitter igjen med lang mer etter Visa Europe-oppgjøret enn først antatt. -Millionene bør brukes til vekst, mener analytikerne. (FA side 14)

Les også:  Oljekommentaren:  - Det er dette de satser på
Senatet godkjente redningspakke til Puerto Rico

Rapport kaller britisk EØS-avtale kolonimodell

Norwegians kjempesatsing får klimakritikk (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Cameron: - Jeg angrer ikke på folkeavstemningen
Storbritannias statsminister David Cameron angrer ikke på folkeavstemningen som endte i nei til EU og kaos i Europa. Det sa han på en pressekonferanse tirsdag kveld etter det siste toppmøtet hans i EU.
00:51
Publisert: