TDN Finans' presseklipp:

DET SVIR KRAFTIG NÅ.
Ålesund-brødrene Sverre Erik og Jan Henry Farstad tapte 870 millioner kroner på krisen i offshorebransjen i fjor. (DN side 4)

SVERIGE FØLGER FJØSKRAVENE.
Europakommisjonen mener norske sauebønder bør kunne ha heldekkende fjøsgulv når bønder i Sverige og Finland har det. Heldekkende sauegulv er et krav for økologisk sauekjøtt. Striden har gjort at Norge ennå ikke har innført EUs økologiregelverk, noe som har skapt problemer for merking av norsk økologisk laks i Europa. (DN side 13)

TIDENES NEST BESTE SOMMER FOR SVENSKEHANDELEN.
En styrket norsk krone, økte matvarepriser og et generelt lavere prisnivå i Sverige gjør at svenskehandelen går så det suser. (Aftenposten side 5)

INGEN PERFEKT STORM.
Kontali Analyse ser ingen katastrofer i laksemarkedet. (FA side 13)

SKVISET UT AV OLJEN.
Enten kronen har vært svak eller sterk, har fastlandets handelsbalanse svekket seg. Årsaken er oljesmitten i lønnsveksten. (FA side 20)

KOMPLETT BANK SER UT.
Bare ett år etter at Komplett Bank begynte å gå med overskudd, ser ledelsen nå ut over landets grenser. (FA side 21)

Les også:
Asia i dag: Fremvoksende markeder går for gull

Trump vil ha «ekstrem utsiling» av innvandrere

Se DNtv:

Se hvordan ID-eksperter sammenligner ansikter for å avsløre "impostere"
Impostere er mennesker som forsøker å ta seg inn i et land med id-dokumenter som ikke er deres egne. I fjor ble 44 avslørt i Norge, men det er grunn til å tro at det er store mørketall.
02:59
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.