«NORSKE» AGENTER KORRUPSJONSSIKTET. En betaling på en million dollar, funnet på konto til Petrobras-toppen Jorge Luiz Zelada, har ført til siktelse for to tidligere agenter for oljeserviceselskapet Acergy. I 2011 fusjonerte Acergy med Subsea 7. Agentkontraktene ble inngått før sammenslåingen. (DN side 6)

VIL STYRKE ARBEIDSGIVER. Arbeidsgiver skal få sterkere styring over konsentrasjon og fordeling av arbeidstiden, foreslår Arbeidstidsutvalget. Utvalget er splittet. (DN side 17)

KAMPEN IKKE OVER. Det er svært steile fronter foran generalforsamlingen i Norske Skog onsdag ettermiddag. (DN side 16)

ALT SOLGT - HØYT OVER PRISANTYDNING. Lavt utbud presser boligprisene. (DN side 20)

AVBLÅSER KINA-KRISE. Kredittanalytiker Pål Ringholm i Swedbank tror ikke en finanskrise i Kina inntreffer nå. Aksjestrateg Kim Evjenth i ABG Sundal Collier mener det ikke er noe som tyder på at verdensøkonomien står på kanten av stupet. (FA side 4)

KASSENE TOMME OM TRE ÅR. Når Farstad Shippings obligasjonslån forfaller i 2018 er det tomt på konto, ifølge analytiker Kim André Uggedal i Fearnleys. -Vi har bedre oversikt, sier Farstad-sjefen. (FA side 6)

INGEN TEGN TIL OLJESERVICELYSNING. Det er rett og slett ingen tegn til lysning for oljeservicesektoren, sier Delphi-forvalter Espen Furnes. (FA side 9)

SKREV BREV I 2008 OG 2011 OGSÅ. Også i forbindelse med finansuroen i 2011 og finanskrisen i 2008 mente Finanstilsynet at bankene var trege med nedskrivninger. (FA side 17)

Les også: Avskiltet seks sjåfører etter Uber-frikjennelse

Nordmann selger domene for flere millioner kroner

Asia i dag: Spår gjeldskrise og børsfall i 2016

 

Se DNtv:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Verdensmester i kaffekunst Tim Wendelboe forteller hvordan du gjenkjenner en kvalitetskaffe:

Verdensmester i kaffekunst Tim Wendelboe forteller hvordan du gjenkjenner en kvalitetskaffe
Kaffe er ikke bare kaffe.
02:46
Publisert: