Etter hva Kampanje legger en prosjektgruppe fram sin utredning for styret i Schibsted Norge onsdag, før saken behandles i styret fredag. Deretter skal styrene i de fire avisene ta stilling til saken.

Det er Siv Juvik Tveitnes, administrerende direktør i Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad, som har ledet utredningen.

– Mediehusene er i stor endring, forretningsmodellen vår er under sterkt press og veksten av de digitale inntektene våre er for svak. Vi trenger virkelig å gire opp den digitale produktutviklingen vår, og det mener vi at vi gjør best sammen. Hvordan det skal gjøres, kan det være ulike modeller for, sier hun til Kampanje.

Ifølge bransjebladet Journalisten er anbefalingen at redaksjonene skal drives videre i sine nåværende mediehus og skal ledes av hver sin sjefredaktør, skriver bladet om anbefalingen.

Les også: - Innholdet kan være noe annet

Dette boligmarkedet snudde i år: - Det har gått superbra

Elbilene kan tømme Norge for strøm

 

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Britene gleder seg over billige, norske juletrær:

Britene gleder seg over billige norske juletrær
Akkurat nå er ett britisk pund verdt rundt 13 norske kroner. Det begeistrer briter, som har Norge som en av hovedlevrandørene av juletrær.
01:13
Publisert: