Det er nesten en halv million mer enn konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i Schibsted (se listen nederst).

– Kort fortalt, så har jeg tatt ut penger fra selskapet mitt for å gjøre en privat eiendomsinvestering, sier Kvernstrøm i en kort kommentar til skattetallene.

Han ønsker ikke å kommentere inntekten eller eiendomsinvesteringen ytterligere.

I slutten av september ble det kjent at 177 ansatte må gå fra TV 2 etter at kanalen skal gjennomføre 350 millioner i kostnadskutt frem til år 2020.

LES OGSÅ: Pr-topp tjente 5,5 millioner mer enn sjefen

Kvernstrøm, som står oppført med over 25 millioner kroner i formue, har vært med å bygge opp produksjonsselskapene Monster og Nice og tjente blant annet 40 millioner kroner på salget av det førstnevnte selskapet.

Schibsted-sjefer tjener millioner

I september ble det kjent at Kvernstrøm hadde sagt opp jobben som i TV 2 etter nesten tre år i sjefsstolen. Han var TV 2s direktør for kanal og innhold.

Det er MTG-sjef Trygve Rønningen som tar over jobben i kanalen. Han tjente 3,7 millioner i 2015.

Blant medieselskapene, så er det Schibsted som har flest sjefer på inntektstoppen. Foruten konsernsjef Ryssdal har styreleder Ole Jacob Sunde, finanssjef Trond Berger og leder for produktdivisjonen i Schibsted, Terje Seljeseth, har alle inntekter på over åtte millioner kroner i fjor.

VG-sjef Torry Pedersen dro inn 6,4 millioner kroner i fjor - samme år som avisen måtte kutte kostnader og nedbemanne.

Du kan selv sortere listen ved å trykke på inntekt, formue, skatt eller navn i listen nedenfor.
Trykk her hvis du leser saken i app.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.