Mandag formiddag fikk de ansatte beskjed om nedbemanningen på et allmøte i Nents lokaler i Oslo, skriver Kampanje.

Foruten P4 og TV3 driver det svenske mediekonsernet blant annet TV-kanalen Viasat 4 og strømmetjenestene Viafree og Viaplay.

Mellom 30 og 50 årsverk skal bort i et forsøk på å bli «en mer effektiv organisasjon», skal de ansatte ha fått vite av ledelsen.

PR-sjef i Nent-gruppen, Nicholas Smith, bekrefter overfor Kampanje at konsernet gjennomfører betydelige endringer i forretningsmodellen.

– Det er mulig at folk vil forlate Nent-gruppen som en følge av den nye organisasjonen, og i Norge så vil denne prosessen kunne berøre mellom 30 og 50 heltidsstillinger i vår TV-virksomhet. Vi må imidlertid gjennomføre forhandlinger med tillitsvalgte før vi kan gi ytterligere detaljer, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.