Mediekonsernet Schibsteds konsernsjef Rolv Erik Ryssdal tror ikke papiravisen er borte om 10 år. Lenger enn det synes han det er vanskelig å spå.

- Det er mange som fortsatt er opptatt av å lese papiravisen. Den kommer til å eksistere i mange år til, sier Ryssdal til TDN Finans fredag.

- Og hvor mange år er mange?

- Det kan ingen svare på. Men hvis du spør om jeg tror papiravisen fortsatt vil være her om 10 år, er svaret ja. Det er vanskelig å spå utover det, sier Ryssdal.

Den svenske "Medieutredningen" fra 2015 spådde papiravisens død innen 5-10 år. Medieforsker Jens Barland har tidligere sagt at VG ikke lenger vil komme ut på papir i 2020. VG er Schibsteds nest største norske papiravis etter Aftenposten.

Fredag la mediekonsernet frem kvartalstall, og store nedskrivninger tynger resultatet. Rubrikkmarkedet gikk bra for konsernet forrige kvartal, men like godt har det ikke gått i Schibsteds mediehus. VG har måtte kvitte seg med 40 ansette, og Bergens Tidende er i gang med å kutte kostnader på 50 millioner kroner.

BAKGRUNN:

Les mer på DN.no:

Russland og Tyrkia i ordkrig om Syria

USA og Russland vil styrke innsats for Syria-avtale

Stormaktenes konflikter skader kampen mot IS

Carl I. Hagen tapte pensjonskamp i Høyesterett

Slik skjulte Vimpelcom korrupsjonen  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se også på DNtv: Hvem visste hva når?

Hvem visste hva når?
Jon Fredrik Baksaas hevder han ikke viste om Takilant før i 2012, samtidig som transaksjoner med selskapet ble behandlet i Vimpelcom.
01:11
Publisert: