I desember 2014 kunngjorde landene at de ville gjenoppta de diplomatiske forbindelsene, og siden den gang har USA lettet på flere av restriksjonene mot landet.

Handelsblokaden er imidlertid fortsatt gjeldende, og koster landet dyrt ifølge myndighetene. Siden den ble innført i 1962 skal den ha kostet om lag 1000 milliarder kroner.

– Blokaden er hovedårsaken til våre økonomiske problemer, hovedhindringen for vår utvikling. Det finnes ingen sektor i Cuba som ikke lider under denne blokaden, sa Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez på en pressekonferanse hvor de siste tallene ble offentliggjort.

Tallene gjelder for perioden fra april 2015 til og med mars 2016.

Les også: Peppes og Dolly får ikke fusjonere

GM kaller tilbake 4 millioner biler

Aftenposten-redaktøren: - Vi har øyensynlig truffet en nerve

Se DNtv:

Petter Stordalen: - For meg handler det om å tjene mest mulig penger, slik at hun får mer penger til å redde verden.
Hele tiden mens Gunhild Stordalen har ligget på sykehus og fått behandling for den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi har hun drømt om å klappe kyr. Det fikk hun på Dyrsku'n i Seljord.
01:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.