USA er bekymret over den betente konflikten mellom Saudi-Arabia og Iran og oppfordrer de to landene om å besinne seg.

– Vi er fortsatt bekymret og ber både Saudi-Arabia og Iran om å gjøre det de kan for å hindre en opptrapping av situasjonen, sier Josh Earnest, talsmann for Det hvite hus.

– Vi ber partene om å besinne seg og ikke gjøre noe som kan forverre den allerede svært spente situasjonen i regionen, sier han.

Saudi-Arabia og Iran har brutt alle diplomatiske forbindelser og stanset all handel etter at saudiarabiske myndigheter i forrige uke henrettet en sjiamuslimsk skriftlærd og 46 andre personer. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Saudi kutter alle økonomiske bånd til Iran
Bahrain kaster ut iranske diplomater
Global uro senket børsen

Se Dn Tv: Serverer levende kongekrabbe
Serverer levende kongekrabbe
Kjell Sørbø kalles kongen av kongekrabbene og kardinalen av finnkjerka. DN ble med han på en vanlig arbeidsdag : å levere levende kongekrabber midt på havet i kullsvart mørke til turistene om bord på Hurtigruta.
01:42
Publisert: