20. august meldte DN.no at det formuende paret tar ut seperasjon med tanke på skilsmisse etter åtte års ekteskap.

Tar ut separasjon

I går fikk Brønnøysundregistrene melding om at Mille-Marie Treschow fratrer som styremedlem i Canica. Stein Erik Hagen eier 10 prosent, mens tre av særkullsbarna hans eier 30 prosent hver av investeringsselskapet.

Mille-Marie Treschow rangeres som en av Norges rikeste kvinner med en ligniningsformue på over en halv milliard kroner. Selv om hun nå trer ut av styret til Canica, blir hun ikke arbeidsledig.

Treschow er innehaver av Fritzøe Skoger M M Treschow, er styreleder i Lundhs AS og styremedlem i en rekke andre selskaper.

De to hadde fullt særeie i ekteskapet, men har investert i hverandres virksomheter og gått inn i flere av den andres styrer. Blant annet bygget de spahotellet Farris Bad sammen i Larvik.

I forbindelse med separasjonen sa Hagen at en skilsmisse ikke ville få noen økonomiske konsekvenser.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.