Petter Hellman (43) er ansatt som ny konsernsjef i Møller Mobility Group, ifølge en melding mandag.

Hellman kommer fra stillingen som administrerende direktør for Møller Bil as.

– Med Petter Hellman får vi en konsernsjef som kjenner både virksomheten og strategien vår. Samtidig har han organisasjonen og kulturen vår under huden. Styret har gjennomført en grundig prosess, og det er ekstra hyggelig at vi fant den beste kandidaten i egne rekker. Vi er glade for å få Hellman på plass som ny konsernsjef, sier styreleder Øyvind Schage Førde i Møller Mobility Group.

Hellman tiltrer stillingen umiddelbart og vil i tillegg fungere som leder av Møller Bil inntil ny leder er ansatt. Han varsler få endringer ved inntredelsen.

– Strategien ligger fast, og kulturen og verdiene våre skal fortsatt ligge i bunnen for alt vi gjør. Jeg ser frem til å videreføre det gode arbeidet sammen med dyktige kolleger i alle deler av konsernet. Jeg er stolt av å få ansvaret med å forvalte dette videre, sier Hellman i meldingen.

Det ble i forrige måned kjent at tidligere konsernsjef i Møller-konsernet, Terje Male, går av etter uenighet med styret om veien videre, og etter 20 år i konsernet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.