I Norge har Tesla stadig utvidet nettet av ladestasjoner, men utenfor Norge har det vært lengre mellom lademulightene. Nå lover Elon Musk 100 prosent dekning i hele Europa – fra Norge til Tyrkia.

På Twitter lover Musk full dekning av superladere i Europa i løpet av neste år. Superladerne gjør det mulig å lade opp til 80 prosent i løpet av 40 minutter.

Neste år starter leveringene av den nye Tesla Model 3, også kalt folke-Teslaen. Det skal ta den unge amerikanske bilprodusenten til et nytt nivå.

Her hjemme er det kapasitetsproblemer på Teslas merkeverksted som har gitt eierne mest hodebry i året som gikk. På nettforumet for Tesla-eiere diskuteres fortsatt ventetider på tre måneder, spesielt i Oslo-området.

Tesla har de siste månedene oppbemannet kraftig med serviceteknikere.

I sommer opplyste Tesla Norge at det skulle åpne et nytt servicesenter i Oslo i løpet av året. Den endelige godkjenningen av det nye anlegget på Karihaugen ved kommunegrensen til Lørenskog har latt vente på seg.

I sommer beskrev DN hvordan et stort antall biler sto parkert på anlegget i påvente av service.

For en måned ble det gitt igangsettingstillatelse for endring av bygget fra lager til bilverksted. Så langt er det ikke søkt om brukstillatelse for det nye servicesenteret som ligger like ved E6.

DN har ikke lyktes å komme i kontakt med Tesla torsdag ettermiddag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her blir den folkelige Tesla Model 3 vist frem for første gang på norsk jord. Én ting vekker bekymring
02:21
Publisert: