De norske artistene Nico & Vinz møtte hverandre da de gikk på hver sin videregående skole, gjennom deres felles venn Amanuel Kidane.

Siden har Kidane vært artistenes manager, men nå melder Kidane på Facebook at han ikke lenger vil representere Nico & Vinz.

Utrolig fantastisk reise

«Alle gode ting kommer til ende og jeg og Nico & Vinz har skilt våre veier», skriver Kidane  et innlegg som ble publisert nylig.

Amanuel Kidane slutter som manager for Nico & Vinz.
Amanuel Kidane slutter som manager for Nico & Vinz. (Foto: Klauda Lech)

Kidane er for øyeblikket i Tokyo for å delta på et bransjearrangement i regi av Music Norway.

«Fra starten i 2009 til nå har vært en utrolig fantastisk reise hvor vi alle har sett, lært og opplevde de villeste tingene vi kunne drømme om. Vi skilles som venner og bruddet er ikke noe drastisk, kun profesjonelt».

Flytter hjem

Kidane skriver videre at han skal bruke tiden fremover på å bygge opp et nytt managementselskap. I en sms til DN skriver han at Nico & Vinz fortsetter med sin amerikanske manager, Julius Erving.

- Jeg flytter hjem til Oslo fra desember for å fokusere på bedriften her og å jobbe tettere med de neste globale superstjernene, skriver Kidane i en sms til DN.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.