Gunnar Greve sier at selskapet Musikk Er Riktig (Mer) har vært for sent ute med å betale moms og arbeidsgiveravgift.

–  Men denne gjelden er allerede betalt, sier Greve til DN.

Oslo byfogdembete har berammet Kemnerens konkursbegjæring i begynnelsen av februar. Byfogdembede opplyser at denne begjæringen ennå ikke er trukket. Kemneren i Oslo tinglyste sitt krav på 483 000 i september ifjor.

LES OGSÅ: Konkursen mot Gunnar Greves selskap er trukket

Gunnar Greve har vært en sentral dommer i TV 2s populære program «Idol» de senere år. I 2013 etablerte han sitt impresarioselskap Mer sammen med Geir Lindahl. Greve eier 52 prosent og Lindahl som er daglig leder, eier 19 prosent.

Vokste raskt

Mer hadde i 2014 en omsetning på 15,5 millioner kroner og underskudd før skatt på 320 000 kroner. Den bokførte egenkapitalen er negativ med 200 000 kroner. Selskapets revisor påpeker flere negative forhold i sin beretning. Selskapet har levert sin årsberetning for sent, det er gitt ulovlig lån til aksjonær og skattetrekk er ikke behandlet i samsvar med bestemmelsene i skattebetalingsloven.

LES OGSÅ: Lokker artister med mer penger

Gunnar Greve forklarer situasjonen med at det har gått veldig fort de siste årene.

– For å få grisen til å fly rent forretningsmessig har det dessverre gått på bekostning av andre, minst like viktige ting. Dette har vi tatt til etterretning og gjort noe med. Butikken har vokst så raskt at vi har slitt med å sikre våre administrative rutiner godt nok, sier Greve.

LES OGSÅ: Omsetning: 3,8 mrd. Skatt: Noen få mill. dnPlus

Gunnar Greve forteller at selskapets omsetning har vokst ytterligere ifjor, og er på nær 20 millioner kroner. Han vil foreløpig ikke si noe om fjorårets resultat, men legger til at budsjettet og utsiktene for 2016 vitner om ytterligere vekst.

Mer og Gunnar Greve har en rekke kjente artister i sin stall, blant andre Alan Walker, Sandra Lyng, Alejandro Fuentes, Timbuktu, Magnus Devold og Thomas Seltzer.

Les også:

Plomberer TV-en for å slippe lisensen  

Også dab-radioer er utdaterte

Bygger journalistrobot 

 

DNTV: For 85 millioner fikk eieren både ny båt og plass til motorsykkelen

For 85 millioner kroner fikk eieren både ny båt og plass til motorsykkelen. Prisen er uten moms.
Princess 30M hadde lørdag verdenspremiere i Düsseldorf i Tyskland. Den nye båten fra britiske Princess Yachts er den største båten på utstillingen som er verdens største innendørs båtmesse.
01:34
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.