August Baumann har jobbet i Netcom i femten år, de siste ti som toppsjef. Nå forlater han selskapet og Charlotta Rehman tar over roret, «inntil videre», ifølge en pressemelding fra eierselskapet TeliaSonera.

- Vi har blitt enige om at August Baumann vil forlate TeliaSonera. Jeg ønsker ham lykke til med fremtidige utfordringer, sier Robert Andersson, en Europa- direktør i TeliaSonera.

Siden 1994

Andersson sier Baumann har bidratt sterkt til å gjøre TeliaSonera Norge til et ledende og finansielt solid telekomselskap i Norge.

– Jeg har hatt noen fantastiske år som leder av selskapet, og jeg er stolt over hva vi har oppnådd, sier August Baumann, i meldingen.

Meldingen sier ingenting om hva Baumann skal gjøre videre.

Charlotta Rehman har jobbet i TeliaSonera i ulike posisjoner siden 1994. Hun er i dag ansvarlig for Business Development og Wholesale i NetCom.

Gode marginer

Netcom er i dag Norges nest største mobilselskap, og er sammen med Telenor og Telio med i et eksklusivt selskap av teleselskaper som har tjent svært gode penger i Norge. Men markedsandelen ligger langt bak konkurrenten Telenor, og har vært synkende over mange år.

 Selskapet har inngått avtale om å kjøpe Tele2, men har møtt motstand hos Konkurransetilsynet. Saken skal avgjøres i løpet av desember og januar.

Les også:

Ny frist for mobilfusjon  

- Som å spille Monopol når de andre allerede har satt opp hus eller hoteller  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.