Strømstad har de siste årene vært kommunikasjonssjef med ansvar for mediehåndtering  i Nordea Norge - og rykker nå opp i toppstillingen i bankens kommunikasjonsavdeling.

Hun tar i september over for Rune Kibsgaard Sjøhelle, som forlater Nordea til fordel for Lindorff.

- Unni Strømstad er en dyktig leder som bruker kommunikasjon aktivt for å skape endring og for å nå bankens mål. Vi er derfor glade for at hun tar utfordringen med å lede kommunikasjonsarbeidet for Nordea i Norge, sier Claus Christensen, leder for Group Communications i Nordea i en pressemelding.

LES OGSÅ:Daniel (25) leste Aftenposten da andre barn leste Donald. Nå er han kommunikasjonsrådgiver i Zynk.

Strømstad har jobbet med kommunikasjon i 15 år, blant annet fra Eniro og Telenor.

- Nordea er Nordens største bank og står midt i en spennende og viktig periode der digitalisering og forenkling er avgjørende for å skape gode kundeopplevelser. Kommunikasjon spiller en viktig rolle i bankens endringsarbeid, og jeg gleder meg til å starte i den nye jobben, sier Strømstad i pressemeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.