Nordic Semiconductor venter omsetning i tredje kvartal på 52-54 millioner dollar, sammenlignet med 48,9 millioner dollar samme kvartal året før.

Det opplyses i en melding fra selskapet mandag.

«Selskapets omsetningsguiding er basert på lavere omsetning enn ventet på grunn av en lagerreduksjon i leverandørkjeden til en av våre største kunder for proprietære produkter. Det ventes at lagerjusteringen vil fortsette ut fjerde kvartal 2015, og at Nordics omsetning fra denne kunden vil komme tilbake til normale sesongmessig nivåer i første kvartal 2016», heter det i meldingen.

Videre fremhever selskapet at salget av Bluetooth Smart steg til nær 63 millioner dollar i 2014, og at salget var 48 millioner dollar i første halvår 2015, mer enn en dobling fra 2014.

«Vi ser at veksten fortsetter i andre halvår 2015 ettersom eksisterende prosjekter utvikles og nye prosjekter kommer til markedet», skriver selskapet.

Basert på de positive utsiktene for Bluetooth Smart-virksomheten, har styret besluttet å reaktivere aksjetilbakekjøpsprogrammet», heter det videre.

 

Les også: - Nå er det er ikke noe som holder oljeprisen oppe

- Vi bergensere er som kjent engasjerte, og da koker det fort over

- En turboeffekt i boligmarkedet med overprising som i verste fall trigger en finanskrise

 

Se også:

Solberg om skjebnevalget i Bergen og Oslo:

Solberg om skjebnevalget i Bergen og Oslo
- Forrige gang var det også mange som trodde vi skulle få et skifte i begge byene, sier statsminister Erna Solberg (H).
01:38
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.