For første gang siden 4. november i fjor fikk noen seks rette inkludert lykketallet. En andelsbank med ti nordmenn hadde den eneste norske vinnerrekken, og dermed deler de ti spillerne i overkant av 305 millioner kroner. I tillegg ble det trukket en vinnerrekke i Danmark som fikk 205 millioner kroner.

Førstepremiepotten var på cirka 12 millioner og lykketallspotten på 398 millioner kroner. Disse beløpene ble delt på de to vinnerne. I tillegg var den norske lykketallspotten på 100 millioner kroner, og denne gikk kun til det norske vinnerlaget.

Statistisk sett vil lykketallet bli trukket hver åttende uke. Lykketallet har blitt trukket ut flere ganger etter 4. november, men da har det ikke vært noen vinnere med seks rette tall.

Det kan bli lenge til neste gang lykketallspotten blir like stor som i dag. Under spillsimuleringer gjort av Norsk Tipping har man klart å bygge en 500-millionerspott én gang på 20 år. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les også på DN:

- Nå faller brikkene på plass for kronen

DNB Markets: Slik blir norsk økonomi de neste årene

Ni farer for Norge og verdensøkonomien  

Hør DNs podcast der vi blant annet diskuterer høsten i aksjemarkedet, utsiktene for rentekutt og om bunnen er nådd for norsk økonomi.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Episode 4: Slik gikk det med Sunniva i Norseman Xtreme Triathlon
DNtv har fulgt Sunniva Dring (35) frem mot ett av verdens hardeste triatlon denne helgen. Her kan du bli med på hennes spektakulære ferd med 226 km svømming, sykling og løping fra Eidfjord til Gaustatoppen.
05:01
Publisert:

Spice Girls 20 år
Alexandra Gjerpen og Jenny Dellegård deler sine beste minner fra den gangen Spice Girls dominerte hitlistene - for 20 år siden.
01:60
Publisert: