– Nå er Petter i sin vanskeligste situasjon noensinne. Da viker vi ikke fra hans side, og Vi Menn kommer ikke til å forlate ham som sponsor, sier Vi Menn-redaktør og assisterende direktør Alexander Øystå i Egmont Hjemmet Mortensen til NTB.

Avtalen med Vi Menn omfatter pokerreiser som Vi Menn har arrangert til Las Vegas. Northug har gjennomført tre slike turer tidligere. Planen var å gjennomføre en ny pokertur med Northug på laget til sommeren, men dette blir det nå ikke noe av.

LES OGSÅ: Rører ikke Northug-avtale

– I juni skal vi til Las Vegas med lesere, og vi har i overensstemmelse med Petter bestemt at han ikke skal være med dit, sier Øystå.

Han legger til at Vi Menn tar avstand fra bilkjøring i beruset tilstand.

– Vi Menn tar avstand fra fyllekjøring. Dette kunne gått ille. Vi er veldig skuffet over det Petter har gjort, sier Øystå.

Vi Menn er Northugs eldste private sponsor og har støttet ham siden 2009.

LES OGSÅ:

Rører ikke Northug-avtale  

Asia i dag: Kina taper momentum

Fikk over 20 mill. i bonus ifjor

- Jeg skulle nesten ønske at vi fikk en ny boble  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.