Pilotstreiken fortsetter å ramme Norwegians passasjerer på lørdag, selv om partene fortsatt sitter i megling med Riksmekleren - og kanskje blir sittende der utover natten.

Så godt som alle norske og svenske innenriksflyvninger blir innstilt, mens et begrenset antall innenriksflyvninger i Danmark blir gjennomført. De fleste avganger mellom de skandinaviske hovedstedene er også innstilt. Noen få Europa-ruter innstilles, men ellers skal langruter til/fra USA og Thailand etter planen gå som normalt.

Passasjerer som har registrert mobilnummeret sitt på sin Norwegian-profil og som blir berørt av streiken, vil få sms fra Norwegian dersom de blir berørt av kanselleringer eller forsinkelser. Norwegian oppfordrer alle til å følge med på hjemmesiden deres for oppdatert informasjon.

Kunder som er berørt av kanselleringer kan ringe følgende nummer som er døgnåpent: +47 21 49 21 49.

Følgende flygninger skal etter planen gå som normalt:

  • Fly til og fra Storbritannia med flightnummer DY2400 til DY2900
  • Fly til og fra Spania med flightnummer DY5100 til DY5598
  • Fly til og fra Finland med flightnummer DY5599 til 5999
  • Fly til og fra USA og Thailand med flightnummer DY7001 til DY7999

Norwegian skriver i pressemeldingen at de vil gjøre alt de kan for at Europa-trafikken skal gå som normalt.

Norwegian og pilotene sitter fortsatt hos Riksmeklingsmannen og forsøker å komme frem til en løsning som kan avslutte streiken. Riksmeklingmann Nils Dalseide vil gi pressen en oppdatering på hva som skjer klokken 21.

Les også: - Ingen grunn til å runde av nå (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.