2,9 millioner passasjerer fløy med flyselskapet Norwegian i juli, en økning på ni prosent sammenlignet med samme måned ifjor, ifølge en melding fra selskapet. Fyllingsgraden var på 94,6 prosent, opp 0,8 prosentpoeng.

Den totale trafikkveksten økte med 15 prosent, mens kapasitetsveksten økte med 14 prosent denne måneden.

- Vi er veldig godt fornøyd med at så mange valgte å fly med Norwegian i juli. Tross en dårlig start på måneden som dessverre påvirket reiseplanene til altfor mange av våre kunder, viser trafikktallene at den positive passasjerutviklingen fortsetter og at fyllingsgraden er solid i alle markeder, sier konsernsjef i Norwegian Bjørn Kjosi meldingen.

Les mer på DN.no:

Kommentar: «Når Norwegian stiller med rumenske veteranfly, er det bare å lene seg tilbake og nyte brølet fra et annet årtusen» - Romanian Air Shuttle dnPlus (DN+)

Enorm interesse førte til kollaps i meglerens system  

Obama langer ut mot Trump: - Uegnet som president  

– Å drive luksushotell i Oslo, er ekstremsport  

Spesialvisning ga 40 boligsalg dnPlus (DN+)

Kommune-NM 2016: Sjekk din kommune her dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Teslas nye «folke-SUV» gjør 0-100 km/t på 3,4 sekunder
DN har testet Tesla Model X. Dette er dommen.
04:19
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.