Ett drøyt år etter konkursen har meglerkjempen Notar og de nye eierne begynt å tjene penger igjen. Notar-sjef Erik Pettersen skjønner ingenting, skriver Dagens Næringsliv.

-Det har vært større interesse rundt Notar enn da General Motors gikk konkurs, sier Notar-sjef Erik Pettersen (33) til DN.

Pettersen kjøpte restene av meglerkjempen for 200.000 kroner, 49,8 millioner kroner mindre enn hva investor Terje Stykket ga da han kjøpte halve kjeden ett år tidligere.

- Et under

Etter et år med opprydding etter de tidligere eierne sier Pettersen og co. at de endelig har begynt å tjene penger igjen.

- Det er et under at vi har klart oss. Det har vært knallhardt. Det var fire måneder uten lønn, jeg holdt på bygge hus og kona var gravid. Jeg hadde ikke troen på Notar. Men jeg tenkte det kunne være en god historie å fortelle barnebarna, sier han om da han kjøpte rettighetene til merkevaren.

Alt raknet
Da Notar kollapset, raknet systemet for regnskapsfører, oppgjørstjeneste, ansvarsforsikring, telefoni, printer, faks og meglervirksomhet fordi alt var sentralisert. Mens bostyrer jaktet på verdier, forsøkte Pettersen å berge det som var igjen.

Et drøyt år etterpå har nye Notar en omsetning på over 41 millioner kroner, syv kontorer, 30 ansatte og henvendelsene renner inn, ifølge Pettersen, som har jobbet i Notar siden han var 21 år.

- Det er helt merkelig. Jeg tror folk glemmer veldig fort, sier han om hvorfor henvendelsene strømmer inn selv etter alt spetakkelet rundt meglerkjempen. Det tyder på at varemerket er ganske kjent, konkluderer han.

Les også: -Orker ikke snakke om det

Stenger flere Notar-kontorer


<b>Notar klarer ikke betale ut lønn</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.