Datum AS, et selskap eiet av Jan Haudemann-Andersen og hvor Harald Arnet er daglig leder, har kjøpt 200.000 aksjer i NRC Group (tidligere Blom ASA) til kurs 27 kroner pr aksje.

Det opplyses i en melding mandag.

Datum AS har etter transaksjonen til sammen 4,1 millioner aksjer i NRC Group, som utgjør 15,92 prosent av de utestående aksjene i selskapet.

Videre meldes det at Hato Invest AS, et selskap eiet av Harald Arnet, samme dag kjøpte 100.000 aksjer i NRC Group, også til kurs 27 kroner. Hato Invest har etter transaksjonen 100.000 aksjer i NRC Group, som utgjør 0,39 prosent av de utestående aksjene i selskapet.

NRC Group meldte 22. juni om kommende kapitalutvidelser i forbindelse med oppkjøp og en reparasjonsemisjon på til sammen 2.001.017 aksjer. Etter gjennomføring av disse emisjonene vil Datum AS ha en eierandel på 15,14 prosent og Hato Invest en eierandel på 0,36 prosent.

Harald Arnet er styremedlem i NRC Group.

Les også:
- Dette ser ikke spesielt bra ut
NHH-professor: - Nordmenn bør tenke seg bedre om
Etter den søte kløe
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.