Gucci-butikken ligger i Nedre Slottsgate bak Stortinget sammen med flere andre butikker med eksklusive vareutvalg.

– Vi fikk beskjed om innbruddet klokken 02.15. Innbruddstyvene har kastet eller kjørt en slags pall inn gjennom vinduet og deretter stukket fra stedet. Vi har ennå ikke oversikt over hva de har fått med seg, men dette er jo en butikk med dyre varer, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Vitner har observert to personer i en sølvgrå Mercedes E-klasse som kjørte bort fra stedet. Bilen hadde påsatt skilt med registreringsnummeret DP 15195.

– Det er nok sannsynligvis falske kjennetegn, sier Gulbrandsen, som legger til at det er sannsynlig at bilen kan ha fått skader i forbindelse med innbruddet.

Politiet ber om tips fra publikum som kan ha sett bilen.

Les også:
Asia i dag: Gullrush for japansk solenergi
Vil bruke euroen som våpen
NHH-rektor: - Det kan være at vi i dag mangler økonomer med det store overblikket (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.