SAS øker nå ytterligere antallet avganger, gjennom daglige flygninger til New York fra både Oslo og Stockholm, med start i slutten av oktober 2015, opplyser SAS i en melding fredag.

SAS flyr daglig til New York fra de skandinaviske hovedstedene i løpet av hele sommerprogrammet, mens dette ikke har vært tilfelle i vinterprogrammet fra Oslo og Stockholm.

Selskapet opplyser i meldingen at utvidelsen kommer som følge av at et flyselskap reduserer sin trafikk mellom Oslo/Stockholm og New York neste vinter, samtidig som at SAS ser en større interesse for selskapets produkt.

I forrige uke ble det kjent at United Airlines vil terminere sine direkteruter mellom Oslo og New York fra høsten av, samt ruten mellom Stockholm og New York.

- Vi opplever at det er en økende interesse og etterspørsel fra våre frekvente reisende på de eksisterende og kommende interkontinentale destinasjonene. Vår økte satsning på New York er et av de initiativene, samtidig som at vi ser på andre spennende alternativer, sier kommersiell direktør Eivind Roald i SAS i dagens melding.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Solvik-Olsen sjekket ut drivstoffgjerrige biler

- Jeg er i ferd med å bli frisk