Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Birdstep Technology

Avisene på 1-2-3

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

TDN Finans' presseklipp:

Oljefond-sjefen drar i håndbrekket
Oljefondets sjef Yngve Slyngstad mener eiendomsprisene er blitt så høye at fondet må drøye med å kjøpe mer. Nå revurderer han den planlagte doblingen av eiendomsstaben. (DN side 8-9)

Granskingen trekker ut
Granskningen av Telenors Vimpelcom-eierskap tar lenger tid enn planlagt. Konklusjonen fra granskerne var lenge ventet å skulle komme i månedsskiftet mars/april. Nå har Deloitte Advokatfirma bedt om utsettelse. (DN side 18)

Har massive kuttplaner i Opera
Milliardæren Zhou Yahui ønsker å kjøpe Opera Software for 10,5 milliarder kroner. Før oppkjøpet er i havn, varsler kineseren massive restruktureringer. Yahui varsler at minst en tredjedel av de 1.400 ansatte sparkes. Han ønsker også raskt å kvitte seg med de enhetene i Opera som går med tap. (FA side 24-25)

Trekker arrestkrav
Seks japanske rederier, som har protestert på salget av WB Chartering, trekker kravene om midlertidig forføyning og arrest i aksjene. (DN side 12)

50.000 norske oljejobber forsvinner
Men i 2018 snur det, ifølge en rapport fra Norsk olje og gass. Fra 2018 til 2020 lokker bransjen med 22.000 ledige oljejobber, heter det i rapporten. Leif Sande i Industri Energi anklager arbeidsgiversiden for dobbeltkommunikasjon. (DN side 14-15)

Lundkvist med genistrek i Birdstep
Kristian Lundkvist og hans Middelborg Invest sikrer seg både gratis børsnotering og Birdsteps gigantiske fremførbare underskudd, mens andre Birdstep-aksjonærer får smuler. Det fremførbare underskuddet, var på 580 millioner kroner i 2014, og utgjør 145 millioner kroner i spart skatt over de neste årene. (FA side 10-11)

Beskyldes for å leke «katt og mus»
Statkraft får svi, mens Ikea snor seg unna. Det er resultatet av skatteskjerpelsen som skulle ta de multinasjonale selskapene, ifølge ny analyse. -Erfaringen viser dessverre at når man tetter ett hull, gnages det fort et nytt, sier Hans Olav Syversen (KrF), leder av finanskomiteen på Stortinget. (DN side 20-21)

Les også:

Clinton i forsvarsposisjon i tv-debatt

Nettene blir varmere enn dagene

Asia i dag: - Kina har troverdighetsproblem

 

Se også på DNtv: Selger luksusbåter til nordmenn

 

Næringsliv Opera Software Birdstep Technology
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.