- Nå føler jeg at min tillit er blitt misbrukt. Jeg kjenner jo Sandstrøm, og har stolt på ham når det gjelder å skrive henvisninger, sier Borna til Dagens Næringsliv.

- Jeg har sikkert vært blåøyd, og vil jo bare hjelpe pasienter til riktig behandling. Når de kommer etter anmodning fra Sandstrøm, har jeg valgt å stole på hans vurdering av pasienten. Jeg har aldri hatt i tankene at dette kunne bli misbrukt. Dette sjokkerer meg voldsomt, sier Borna til avisen.

Borna kjenner godt til Sandstrøms samarbeid med advokat Tor Erling Staff.

- Han har jo vist til dette noen ganger, og det har jeg tatt som et bevis på at han driver ordentlig business. Men nå føler jeg meg bare skikkelig brukt. Mitt forhold til Sandstrøm er helt slutt med dette, sier han til DN.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.