Norwegian Energy Company (Noreco) innkaller til obligasjonseiermøter for å ta stilling til forslaget om restrukturering av selskapet. Det er avgjørende at man kommer til en løsning, og det haster.

Det sier Norecos styreleder Silje Augustson i en melding mandag.

-Det haster med å finne en løsning for Noreco, og styret i selskapet anser det som avgjørende at obligasjonseiere og aksjonærer enes om løsningen, sier Augustson.

Augustson tilføyer at Noreco og flere av selskapets datterselskaper allerede har brutt forpliktelser overfor sine finansielle kreditorer og forretningsforbindelser, inkludert enkelte lisenspartnere.

Selskapet har nå stanset ytterligere lån til datterselskaper frem til restruktureringsforlaget er vedtatt.

-Situasjonen er prekær og det blir stadig vanskeligere å ivareta selskapets eiendeler gjennom normal drift, sier hun videre.

Styrelederen understreker imidlertid at Noreco vil være sikret en finansiell plattform som gjør det mulig for selskapet å beskytte og optimalisere sine verdier, dersom den foreslåtte løsningen blir vedtatt.

Obligasjonseiermøte vil holdes mandag 2. mars klokken 10:00. Tirsdag 3. mars klokken 12:00 avholdes ekstraordinært generalforsamling for selskapets aksjonærer.

Les også:

Noreco-aksjen suspendert

– Har røket med noen millioner dnPlus

Best og verst på børsen i 2014  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.