Gjennomsnittlig dagsproduksjon på norsk sokkel i februar var på 2.050.000 fat olje, NGL og kondensat, ifølge foreløpige tall. Dette er en oppgang på 12.000 fat fra foregående måned.

Det melder Oljedirektoratet (OD) torsdag.

Det totale gassalget var 10,6 milliarder standard kubikkmeter (GSm3), dette er 0,5 milliarder mindre enn foregående måned.

Væskeproduksjonen fordeler seg på 1.619.000 fat olje, 395.000 fat NGL og 37.000 fat kondensat i gjennomsnitt pr dag.

Oljeproduksjonen er rundt 1,5 prosent over ODs prognose for måneden, opplyses det.

Endelige produksjonstall for januar, viser en gjennomsnittlig dagsproduksjon på rundt 1,625 millioner fat olje og 0,413 millioner fat NGL og kondensat og totalt 11,1 GSm3 gass for salg.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Citi: - En krise er underveis. Den kommer nå

Dollaren ble 15 øre billigere i løpet av timer

Fox News avlyser debatt uten Trump (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Ett skritt nærmere å bli USAs første kvinnelige president
Hillary Clinton talte for et jublende publikum etter at det var klart at hun vinner tre nye delstater i den demokratiske nominasjonskampen. Clinton har en klar ledelse til Bernie Sanders i forsøket på å bli nominert til høstens presidentvalg i USA.
00:49
Publisert: