Schlumberger estimerer en restruktureringsavsetning på 350 millioner dollar i fjerde kvartal ettersom selskapet vurderer nye bemanningskutt.

Det fremgår av en presentasjon holdt av Schlumbergers driftsdirektør Patrick Schorn på en energikonferanse i New York tirsdag.

-Den seneste steget ned i aktivitet har ledet oss igjen til å vurdere bemanningsnivåene mot ventet aktivitet. Som følge av dette vil vi tilpasse organisasjonen basert på aktivitetsutsiktene for 2016 og strømlinjeforme våre støttefunksjoner. Dette vil føre til en restruktureringsavsetning i dag estimert til 350 millioner dollar i fjerde kvartal, sa han.

Konsernsjef Paal Kibsgaard i Schlumberger sa under selskapets kvartalspresentasjon at selskapet vurderte ytterligere bemanningskutt i fjerde kvartal.

Les også:
Asia i dag: Junta bak historiske investeringer
NAV-sjefen: Her er det lettest å få jobb fremover
Treningssentre legger om til lavpris
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.