Det fremgår av en pressemelding fra Siemens og MHI natt til fredag.

De tysk/japanske budgiverne øker den samlede kontantdelen i sitt bud med 1,2 milliarder euro til 8,2 milliarder euro. Samtidig oppjusteres verdivurderingen av Alstoms energivirksomhet med 400 millioner euro til 14,6 milliarder euro.

- Etter omfattende diskusjoner med alle berørte parter de seneste dagene, har MHI og Siemens revurdert sitt forslag med tanke på redusert kompleksitet, styrket gjennomføring og en innsnevring av risikoeksponeringen, sier selskapene i sin pressemelding.

Også det amerikanske GE-konsernet har forbedret det budet selskapet innledningsvis presenterte i forståelse med Alstom-ledelsen.

GE opplyste torsdag at selskapet har inngått en avtale med Alstom-ledelsen som blant annet inkluderer etablering av 50/50-samarbeidsselskaper for energi og atomkraft og en intensjonsavtale om samarbeid på transportområdet (TDN Finans-artikkel 19.06.2014).

Les også:
Asia i dag: Nedtelling for Apples smartklokke
Frykter redere uten ansikt
Bevisjakt hos meglerkjemper (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.