Lerøy Seafood Group har mottatt aksepter for totalt 23.350.627 aksjer i Havfisk ved utgangen av tilbudsperioden mandag klokken 18.

Det tilsvarer 27,59 prosent av den totale aksjekapitalen og stemmerettighetene i Havfisk. Inkludert 57.692.157 aksjene som Lerøy allerede eier, har Lerøy 95,74 prosent av den totale aksjekapitalen og stemmerettighetene i Havfisk.

Det fremgår av en melding tirsdag.

Lerøy vil som et resultat av tilbudet eie mer enn 90 prosent av aksjekapitalen og stemmerettighetene i Havfisk, og vil dermed ha retten til å initiere tvangsinnløsning av gjenværende aksjer.

«Som indikert i seksjon 1.20 i tilbudsdokumentet, så ønsker Lerøy med denne meldingen å bekrefte at de fortsatt har til hensikt å initiere en tvangsinnløsning av alle gjenværende aksjonærer til samme pris som tilbudsprisen, 36,50 NOK per aksje», fremgår det.

Les også:
Vil skape 100 millioner arbeidsplasser
Norsk-kinesere mot formuetoppen med eiendomshandel
– Vi kommer til å få mye kjeft

DNtv anbefaler: Test av Playstation VR

- Dette er bra!
DNs teknojournalist tester Play Station VR.
02:57
Publisert:

DNs podkast Finansredaksjonen: Derfor når oljeprisen 60 dollar. Hør DNBs oljeanalytiker Torbjørn Kjus fortelle DN-kommentatorene Bård Bjerkholt og Thor Christian Jensen hvorfor han tror Opec vil lykkes denne gangen.

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.