Den tropiske stormen Joaquin er oppgradert til orkan nivå 3 og kan potensielt bli svært ødeleggende mot slutten av uken, advarer USAs nasjonale orkansenter (NHC).

Orkanen har foreløpig vindkast på opp mot 165 kilometer i timen og befinner seg 150 kilometer fra San Salvador i Bahamas, ifølge NHC.

– Joaquins orkansenter er ventet å nærme seg deler av sentrale Bahamas natt til torsdag og torsdag, og det kan være i nærheten av det nordvestlige Bahamas natt til fredag eller fredag, opplyser NHC.

Det er ventet at Joaquin vil bringe med seg kraftig regn til Bahamas og potensielt livsfarlige flommer.

Selv om orkanen ikke treffer USA er det ventet at den vil kunne bidra til kraftig flom i delstater som North Carolina og Massachusetts, melder værtjenesten acuweather.com.

Joaquin er den tredje i rekken i årets orkansesong i Atlanterhavet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Nesten 700.000 VW-biler berørt av juks i Spania

Senterpartiet mest frem på ny måling

«Potetgull-saken»: Maarud har ikke enerett på betegnelsen potetgull

Se DNTV: Dette er Model X

Se Tesla Model X
I skrivende stund lanserer elbilprodusenten Tesla og Musk selskapets seneste modell, SUVen Tesla Model X.
02:08
Publisert: